torsdag, 15 april 2021
Hem Om Sitting Bulletin

Om Sitting Bulletin

Historia

Sitting Bulletin startade inför säsongen 19/20. Vi upplevde att det fanns ett vakuum i bevakningen kring vårat kära västkustslag, supporterperspektivet. Några som skriver objektivt, engagerat och initierat drivet av ren passion. Som dessutom vågar ta ställning och tycka någonting. Vi är varken ute efter pengar eller karriärer. Vi gör det här för att vi älskar det här hockeylaget, förmodligen lite för mycket för vårat eget bästa.

Inför 20/21 expanderar vi. Från att ha haft en liten redaktion har vi fått in fler skribenter som kommer att bidra med ännu fler perspektiv och texter. Vi försöker att bjuda på lite allt möjligt. Från klassiska matchrapporter och spelar- och ledarporträtt till analyser om såväl spelare som spel på isen. Vi har ett brinnande intresse för ishockey i allmänhet och Frölunda i synnerhet.

Det intresset delar vi med oss av här på Sitting Bulletin.

Om sajten

Allmänt

Vi har använt oss av publiceringsverktyget WordPress för att producera denna sajt. 

Mycket arbete har lagts ner för att göra sajten så responsiv som möjligt. Med detta menas att din upplevelse av sittingbulletin.se ska vara oavhängig vare sig du läser sajten via mobil, surfplatta, bärbar dator eller stationär dator.

Webbläsare

Sajten är testad i flera olika webbläsare men vi rekommenderar framförallt Google Chrome, Mozilla Firefox samt Apples Safari. 

Beträffande Internet Explorer så är det viss problematik med stylingen – framförallt hur foton förhåller sig till text.

 

Logotyp

Vår logotyp har gjorts av den duktige Efraim Larsson. Vi ville ha en stilren, klassisk logotyp som tog tillvara på Frölundas HC:s klassiska färger.

Varför inte kolla av hans portfolio?

Grafik

Duktige David Enbom, vars verk kan nås via hans portfolio, bistår med diverse promomaterial och grafiska puffar.

 

Utvecklas med oss

Vi är ständigt på jakt efter medarbetare. Vi vill bevaka Frölunda i synnerhet och hockey i allmänhet.

Brinner du för juniorhockey? Bra på att fotografera? Intresserad av att skriva antingen nyheter eller åsikter av olika slag.

Tveka inte att kontakta oss. Klicka er in på vår kontaktsida och hör av er.