torsdag, 15 april 2021
Hem Hockey Landslag Säsongen 20/21s första landslagsjuniorer

Säsongen 20/21s första landslagsjuniorer

Säsongen 20/21 kryper så sakta igång. Ett av dessa tecken är alla de första landslagstrupper som sätts ihop. Givetvis innehåller de spelare från Frölunda. Det kommer dock, som så mycket annat, se lite annorlunda ut med tanke på det rådande världsläget. Lagen kommer inte att spela mot andra landslag, t.ex.

Som alltid är det stark Frölundaprägel på juniorlandslagstrupperna.

U17

U17-landslaget kommer att ha en samling i Furudal 24-27 augusti där det spelas matcher mot Moras J20-lag samt Småkronorna (J18-landslaget).

Otto Stahre är Frölundas bidrag i denna trupp.

Småkronorna

Även Småkronorna kommer att hålla till i Furudal 24-27 augusti. De kommer att möta Örebros J20-lag och U17-landslaget.

Här är Viggo Andrén, Simon Edvinsson, Fabian Lysell, Liam Dower Nilsson, Noah Hasa och Ludwig Persson från Frölunda med.

Juniorkronorna

För juniorkronornas del är det Uppsala som gäller, kommer att ha sitt läger 24-29 augusti. De kommer att ställas mot två seniorlag, i form av allsvenska Almtuna och HockeyEttan-laget Enköping.

Lucas Raymond, Daniel Torgersson, Karl Henriksson och Elmer Söderblom är de frölundaiter som är med i laget. Ytterligare två spelare i truppen har tydlig Frölundakoppling, Hannes Kollén (som precis lämnat Frölundas organisation för spel i USHL) och Eric Hjort (Härryda som moderklubb, spelade U16-hockey med Frölunda).

Föregående artikelSudden Death
Nästa artikelKedjorna på det första ispasset
Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt