torsdag, 15 april 2021
Hem Hockey Landslag Så gick det för VF-juniorerna i landslagen

Så gick det för VF-juniorerna i landslagen

Under förra veckan var en hel del Frölundajuniorer iväg och spelade med några av de yngre landslagen. Totalt var tolv spelare som antingen spelar i Frölunda eller har koppling till klubben med de gulblåa. Otto Stahre och Daniel Torgersson som skulle ha spelat med U17 respektive Juniorkronorna fick tyvärr lämna återbud.

Småkronorna

Småkronorna höll till i Furudal där de spelade mot Örebros J20-lag samt U17-landslaget. De förlorade med 2-3 efter straffar mot Örebro men slog sedan U17-landslaget med 10-1. Viggo AndrénSimon EdvinssonFabian LysellLiam Dower NilssonNoah Hasa och Ludwig Persson från Frölunda var med.

De tre målvakterna som var med på lägret fick spela två perioder var. Andrén fick sina två perioder mot Örebro där han spelade bra och endast släppte in ett mål på 20 skott. Simon Edvinsson gjorde två assist från sin backplats. Fabian Lysell gjorde ett mål och en assist, men drog också på sig ett matchstraff. Noah Hasa gick poänglös från matcherna. Ludwig Persson gjorde två mål och en assist. Liam Dower Nilsson gjorde även han två mål och en assist, han var dessutom den enda som gjorde mål för Småkronorna i straffläggningen mot Örebro.

Juniorkronorna

För Juniorkronorna var det Uppsala och matcher mot Almtuna samt Enköping som gällde. Här lirade Lucas RaymondKarl Henriksson och Elmer Söderblom samt Hannes Kollén, Eric Hjort och Isac Andersson som har spelat för VF tidigare. Det blev dubbla segrar för Juniorkronorna som slog Almtuna med 4-2 och Enköping med 12-1.

Kollén fick stå matchen mot Enköping och släppte alltså bara in ett mål, detta på 25 skott. Han fick dessutom med sig en assist i matchen. Isac Andersson stod för två assist. Eric Hjort gjorde tre assist. Elmer Söderblom gjorde ett mål och en assist. Karl Henriksson landade på ett mål. Lucas Raymond var allra mest produktiv med ett mål och fyra assist.

Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt