lördag, 6 mars 2021
Hem Hockey Junior Torgersson långtidsskadad, Kollén till Karlskrona

Torgersson långtidsskadad, Kollén till Karlskrona

Junioren Daniel Torgersson som nyligen draftades som #40 av Winnipeg Jets kommer att missa fyra till fem månader av ishockey. Han måste nämligen operera ledbandet i ena knät, något som Rakapuckar var först med att rapportera. Torgersson har varit den junior som stått först i kö när det har saknats någon spelare i a-laget, utöver de juniorer som redan tillhör a-truppen. Ifjol blev det sex a-lagsmatcher för Daniel, den här säsongen har han hunnit med två utöver de tio matcherna han har spelat för J20.

På ett personligt plan innebär det att Torgersson missar JVM. För Frölunda som lag blir det ett forwardsalternativ mindre. Förmodligen blir Theodor Niederbach förste junior att få spela i SHL vid skador i a-truppen nu. Han är uppsatt som 13:e forward vid kvällens match.

Kollén till Karlskrona

Hannes Kollén lämnade Frölundas organisation efter fjolårssäsongen för att spela i USA. Men efter en strulig sommar har han gått klubblös och nu istället börjat spela för Karlskronas J20-lag. Vi får se om han kan åka över Atlanten senare i vinter istället. Han har hunnit spela två matcher för sin nya klubb.

1 KOMMENTAR

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt