torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Silly Season Stålberg vill stanna i Schweiz

Stålberg vill stanna i Schweiz

För någon säsong sedan drömde supportrarna om att förena bröderna Stålberg i Frölunda. Den drömmen sprack när Frölunda valde att bryta kontraktet med Sebastian Stålberg. Trots det vore det ju inte helt fel att få hem storebror Viktor Stålberg till VF, med tanke på vilken skicklig spelare han är. Dessutom kommer spekulationerna om en hemkomst gärna igång när spelare sitter på utgående kontrakt. Men någon återkomst i Frölunda ser det inte ut att bli, åtminstone om Viktor själv får välja.

– Om jag fortsätter min karriär och de vill ha mig så är de mitt förstaval, säger Stålberg till La Liberté enligt Swisshockeynews.ch.

Det är alltså Swisshockeynews.ch som rapporterar att Stålberg gärna stannar i sin nuvarande klubb Fribourg-Gottéron. Han säger också att han vill fortsätta spela så länge som han känner att han bidrar på isen och kroppen tillåter det. Men han ska också se över andra alternativ, så som att lägga skridskorna på hyllan.

Stålberg spelade i Frölunda som junior innan han åkte över till Nordamerika för att spela collegeishockey. Via den vägen tog han sig till NHL. Han har spelat elva a-lagsmatcher för Frölunda och gjorde på dessa tolv poäng. Det skedde under NHL-lockouten 12/13.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt