torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Silly Season Fagemo målskytt i LA Kings camp

Fagemo målskytt i LA Kings camp

Samuel Fagemo, årets ”får vi hem honom eller stannar han i Nordamerika”-spelare, är igång på Los Angeles Kings main camp efter en poänglös rookie camp. Stalltipset är som det hela tiden har varit att Fagemo kommer hem igen.

Inatt spelade Fagemo sin första träningsmatch med Los Angeles där de spelade mot Arizona Coyotes. Los Angeles och Arizona spelade två matcher mot varandra samma kväll, så kallade split squads där båda lagen blandade etablerade spelare med mer oprövade spelare i de två lagen de hade i spel. Fagemo spelade i en kedja med Johan Södergran och Blake Lizotte, två andra spelare som inte förväntas ta plats i NHL.

Fagemos lag var det som fick åka till Arizona och spela på bortais. De gjorde det med bravur och vann med 4-1 där Fagemo satte matchens sista mål. Totalt blev det 12:09 i speltid för Samuel där 4:11 kom i PP och bara 7:58 i spel med lika många spelare på banan.

Los Angeles har ytterligare fem träningsmatcher inbokade, dock inga fler med slit squad som mot Arizona. Nu får vi se hur många fler matcher Fagemo får spela i när platserna blir färre, även om Los Angeles självklart kommer att rotera spelare från match till match. Nästa match spelas mot Las Vegas, natten mot 20 september.

Föregående artikelPremiär
Nästa artikelPoänglös Fagemo i LA Kings träningsmatch

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt