torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Silly Season Fagemo kan hamna i Södertälje

Fagemo kan hamna i Södertälje

Det är hockeynews.se som idag kom med nyheten att Södertälje SK ser över möjligheten att låna in Samuel Fagemo under hösten. På grund av de rådande omständigheterna kommer nästa NHL-säsong börja först i december-januari och de tillhörande träningslägren hållas i november. Det gör att spelare som Fagemo hamnar i kläm. Men nu kan det alltså bli så att han varvar upp i HockeyAllsvenskan och Södertälje, innan han senare i höst ansluter till Los Angeles Kings.

Fagemo har tidigare i karriären representerat Södertälje, detta under säsongen 17/18 då han under tre matcher lånades ut av Frölunda. På dessa matcher gjorde han ett mål. Samuel Fagemo har spelat 114 seniormatcher för VF och på dessa gjort 80 poäng.

Tyvärr var Frölunda inte ett alternativ då korttidskontrakt inte tillåts av SHL. I och med att Fagemo inte hade något avtal med VF över säsongen 20/21 fanns det därför ingen möjlighet för Sjöström att ta in den rivige anfallaren. Han hade behövt lånas ut över hela säsongen likt Jesper Sellgren och det fanns inte i Los Angeles planer.

Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt