torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Silly Season Borgman på VFs önskelista

Borgman på VFs önskelista

Här är nästa silly season-namn att lägga till denna sommar. Andreas Borgman har i en intervju med Jönköpings-Posten berättat att Frölunda ska ha uttryckt intresse av att skriva kontrakt med honom.

Den förre HV-backen har spenderat de tre senaste säsongerna i Nordamerika där han har gjort 48 matcher i NHL. Alla dessa gjordes dock under hans första år på andra sidan Atlanten och de två senaste säsongerna har uteslutande spenderats i AHL. De första två åren gjordes i Torontos organisation och den gånga säsongen spelade han för San Antonio Rampage, farmarlag till St. Louis.

Nu går hans kontrakt ut och Frölunda ska då alltså vara intresserade av att värva backen. Borgman är en stark och fysiskt spelande tvåvägsback som skulle kunna kliva in högt i VFs backhierarki.

Borgman får dock ses som ett långskott då han enligt samma intervju ska ha intresse från ett flertal NHL-lag och Frölunda ska vara införstådda med att han vill avvakta. I våras rapporterades det dessutom om intresse från KHL kring Borgman. Men skulle Sjöström ro hem den här värvningen så vore det jackpot.

Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt