torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Övrigt Stort plusresultat för VF

Stort plusresultat för VF

Sedan Mats Grauers klev in som ordförande har Frölunda arbetat för att åtminstone gå +/- 0 ekonomiskt efter genomförd grundserie, så att ett eventuellt slutspel blir ett rent plusresultat och att man inte går back om man skulle missa slutspelet helt. Efter idogt och långsiktigt arbete har man nått dit och på senare år även gjort fina resultat. Nu rapporterar Göteborgs-Posten att Frölunda gör ett stort plusresultat även för den gångna säsongen.

Det är sjätte säsongen i rad som Frölunda gör ett ett positivt resultat och föreningen har onekligen kommit en lång väg från den gången hösten 2011 man behövde ta ett lån på 20 miljoner kronor från GotEvent. VFs plusresultat landar den här gången på 9,7 miljoner kronor vilket är det största sedan 2006.

Säsongens resultat blir än mer imponerande om vi jämför det med resultaten från fjolåret. Säsongen 18/19 gick Frölunda hela vägen till final i SM-slutspelet där man tjänar stora pengar för varje extra hemmamatch. Då blev resultatet 8 miljoner kronor. Nu lyckas man, trots en sista hemmamatch utan publik och trots ett uteblivet slutspel gå plus 9,7 miljoner kronor. Det är imponerande.

Föregående artikelTrista tröjor
Nästa artikelEn kamp som etsar sig kvar
Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt