torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Övrigt Försäsongens poängliga

Försäsongens poängliga

Försäsongen är till ända! Frölunda spelade sex träningsmatcher där fyra av dem slutade i seger, bland annat 8-3-utskåpningen av Malmö. Något man ändå får vara nöjd med och vi kan gå in i säsongen med en go känsla i magen. Statistik är alltid roligt så här kommer helt sonika poängligan över de sex träningsmatcherna på försäsongen. Spelarna har spelat olika antal matcher, så vissa har haft fler chanser att göra poäng än andra.

Patrik Carlsson 4+2
Lucas Raymond 4+2
Simon Hjalmarsson 2+4
Jan Mursak 0+6

Fyra spelare mäktade med att göra sex poäng under försäsongen! Raymond och Carlsson får dela på titeln som poängkung eftersom att de gjorde fler mål än Hjalmarsson och Mursak. Vissa journalister har ägnat sig åt att sätta Mursak som den stora flopprisken den här säsongen, redan nu har han börjat täppa till truten på dem.

Nicklas Lasu 3+2
Mattias Norlinder 3+2
Max Friberg 2+3

Tre spelare lyckades göra fem poäng vilket inte är dåligt alls heller! Här hittar vi de hårt arbetande Lasu och Friberg, om de kan bära med sig poängflytet in i säsongen är det mycket positivt för VF. Här har vi också den poängbästa backen i form av Mattias Norlinder.

Joel Mustonen 2+1
Joel Lundqvist 1+2
Johan Sundström 0+3
Jens Olsson 0+3

Ingen spelare gjorde fyra poäng, men fyra spelare gjorde tre poäng! Här är väl det mest överraskande namnet veteranbacken Jens Olsson som i skymundan fick med sig tre assist under försäsongen. Han gjorde alltså mer poäng än spelare som Sellgren, Elliott och Lennström.

Filip Johansson 1+1
Jesper Sellgren 1+1
Karl Henriksson 1+1
Linus Nässén 1+1
Mats Rosseli Olsen 1+1
Theodor Niederbach 0+2
Stefan Elliott 0+2

Sedan har vi ett tvåpoängsgäng där det namn som sticker ut är Theodor Niederbach. Den unge centern fick testa på lite a-lagshockey under försäsongen och han gjorde inte bort sig.

Theodor Lennström 1+0
Viktor Ekbom 0+1

Anders Grönlund 0+0
Robin Alvarez 0+0
Elmer Söderblom 0+0
Simon Edvinsson 0+0
Philip Granath 0+0
Daniel Torgersson 0+0

Avslutningsvis har vi Lennström och Ekbom på en poäng och några spelare på noll. Kanske hade man väntat sig något mer från Lennström, men han har inte fått spela i PP heller. Vi har även några nollor, men det var först och främst juniorer som ännu inte har så stor erfarenhet på seniornivå.

Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt