torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Övrigt Årsmötet 2019

Årsmötet 2019

Frölunda HCs årsmöte år 2019 fortlöpte lugnt. Såväl ordförande Mats Grauers, styrelseledamot Kurt Carlsson, revisorer och valberedning fick förnyat förtroende. Revisionsberättelsen godkändes och styrelsen och klubbdirektör fick ansvarsfrihet.

En intressant del att ta med sig är dock det faktum att resultatet efter grundserien var -0,3 miljoner jämfört med det budgeterade +0,5 miljoner. Som vi alla känner till vill vår kära förening gå åtminstone +/- 0 efter grundserien, något man alltså inte lyckades med i år. Det framkom även att man arbetar för att gå +/- i CHL redan efter gruppspelet, där saknas dock publiken för att det ska kunna gå i lås.

Vi fick sedan se sex motioner inlämnade av medlemmar avhandlas. Flertalet av motionerna fick något intetsägande svar i form av att de ska tas i beaktning i föreningens fortsatta arbete. Några motioner ser dock ut att kunna ge effekter som syns i närtid. En flytt av klacken utredas vilket då skulle träda i kraft till säsongen 20/21, ett supporterråd kommer att inrättas inom den närmaste tiden och en stadgeändring om när motioner till årsmötet senast måste vara inlämnade kommer att ske. Stadgeändringen kommer dock att ske först vid årsmötet 2020.

Även rutinerna för kallelse till årsmötet kommer att ses över. Under mötet sades det att man inom föreningen aldrig tidigare hade tänkt tanken att skicka ut en kallelse eller påminnelse om årsmötet via mail. Det låter osannolikt att ingen någonsin har tänkt på det, men det ska åtminstone ses över nu.

Ytterligare en spännande nyhet från årsmötet är att laget kommer att spela en match under säsongen i en retrotröja. Det ska även arbetas på fler retrotröjor som ska finnas tillgängliga i shopen i framtiden.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt