torsdag, 15 april 2021
Hem A-lag Övergångar Frölunda lånar Lennström

Frölunda lånar Lennström

Det har spekulerats den senaste veckan i att Frölunda ska låna Theodor Lennström från Edmonton Oilers, åtminstone till en början. Nu har NHL-klubben gått ut med att Frölunda lånar Lennström under säsongen 2020-2021. Det har ännu inte kommit några exakta detaljer om lånet, så vi kan inte vara helt säkra på att Edmonton inte tar tillbaka Lennström i november/december igen. Klart är i vilket fall att vi inte har sett det sista av Theodor i VF-tröjan. Men vi får invänta Frölundas bekräftelse för att veta villkoren för lånet.

Lennström anslöt från Färjestad inför förra säsongen, 2019-2020, och gjorde omgående avtryck. Han var lagets bästa offensiva back och när han blev skadad under slutet av säsongen var hans avsaknad markant. På 31 SHL-matcher gjorde Lennström 15 poäng förra säsongen.

Nu är alltså ytterligare en backplats i truppen fylld och Fredrik Sjöström kan arbeta vidare i lugn och ro med att fylla ut backsidan.

  • Tillägg- Nu har rakapuckar snokat upp ytterligare info från Fredrik Sjöström. Lånet gäller, som vi spekulerade i, först och främst fram till november då Edmontons training camp startar.

 

 

Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt