torsdag, 15 april 2021

Roger förlänger

CHL-titel 2016. SM-guld 2016. CHL-titel 2017. CHL-titel 2019. SM-guld 2019. CHL-titel 2020. Vissa skulle vara mätta efter det. Eller kanske vilja se sig om efter nya utmaningar. Inte Roger Rönnberg. Idag kom nyheten att mästertränare Roger Rönnberg har förlängt sitt kontrakt som huvudtränare med Frölunda HC över säsongen 2024/25, trots att han redan hade kontrakt över säsongen 2021/22.

I och med att Kristofer Näslund förlängt sitt kontrakt och Anders Burström anslutit var Roger Rönnberg faktiskt den i tränartrion som hade kortast tid kvar på sitt kontrakt. Det är nu alltså åtgärdat och ordningen är återställd, mäster Roger har längst kontrakt.

Så här säger Roger själv till föreningens hemsida: “Jag känner för Frölunda och brinner för att fortsätta den resa vi är på. Jag känner en oerhörd kraft i att få jobba i föreningen i ytterligare fem år. Vi vill vara bäst och vill hela tiden framåt. Frölunda tar fram det bästa ur mig.”

Roger Rönnberg har alltså redan varit oerhört framgångsrik som Frölundatränare sedan han klev in i båset inför säsongen 2013/14. Under de sju säsongerna som han har lett laget i båset har man vunnit 230 av 370 SHL-matcher med vilket man är delad etta i ligan. Sju säsonger är redan avklarade, nu har vi ytterligare fem att se fram emot.

Jonas Åhlström
Följer med i det senaste flödet och levererar nyheter om Frölunda, allt från juniorer till NHL finns på intresselistan.

Kommentera

- Annons -

Senaste nytt